Фільм тижня у Львові: «Паперові міста»

4008 0
Цього тижня Tvoemisto.tv рекомендує до перегляду фільм «Паперові міста», який поєднує у собі кілька жанрів – мелодраму, детектив та пригоди.
фото: planetakino.ua

фото: planetakino.ua

Головні герої картини – старшокласники однієї зі шкіл Флориди. К’ю Джейкобсон з дитинства закоханий у свою сусідку Марго Рот Шпігельман. Попри це, вони ніколи не спілкуються. Одного разу К’ю прокидається серед ночі від того, що до його кімнати пробралася Марго. Дівчина попросила допомогти їй помститися кривдникам. Півночі парочка їздила містом та разом робила дрібні капості своїм недругам. Зранку з'ясувалося, що Марго втекла з дому. К’ю відправляється на пошуки коханої.

Дивіться також: Фільм тижня у Львові: «Думками навиворіт»

Пригодницький детектив «Паперові міста» – це екранізація однойменного роману Джона Гріна, що вийшов друком у 2008 році та отримав премію Едгара По за кращий роман у стилі young adult. Головна чоловіча роль дісталася Нату Вулфу, який до цього знявся у ще одній екранізації твору Гріна – «Винні зірки». На головну жіночу роль запросили модель Кару Делевінь.

Країна: США. Мова дублювання: українська, російська (Ялта). Жанр: мелодрама, детектив, пригоди. У головних ролях: Кара Делевінь, Нат Вулф, Холстон Сейдж, Кара Буоно, Кейтлін Карвер, Остін Абрамс. Режисер, сценарист: Джейк Шреєр. Сценарій: Джон Грін, Скотт Нейстадтер, Майкл Х. Уебер. Тривалість: 110 хв.

Фільм можна переглянути у кінотеатрі «Планета кіно», що в King Cross Leopolis у смт. Сокільники на вул. Стрийській, 30. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!