Фільм тижня у Львові: «Пен: Подорож до Небувалії»

4585 0
Цього тижня Tvoemisto.tv рекомендує до перегляду популярну дитячу розповідь про Пітера Пена – хлопчика, що не хотів ставати дорослим, і його пригоди у Небувалії.
Фото: planetakino.ua

Фото: planetakino.ua

Хлопчик, знайомий усьому світу під ім'ям Пітер Пен (Леві Міллер), як відомо, живе в чарівній країні Небувалії. Знайти її зовсім не складно – з двох найяскравіших зірок нічного неба обирай яскравішу і лети спочатку прямо, а потім направо і до світанку. Небувалію населяють добрі працьовиті феї і легковажні русалки. Головними ж мешканцями Небувалії без перебільшення можна назвати загублених хлопчаків – сиріт. Вони відважно б'ються з піратами, а живуть у печерах і будинках на деревах. Головний серед хлопчаків– Пітер Пен. Про те, яким чином він дістався до чарівної країни, можна дізнатися з нового фільму.

Режисером фільму «Пен: Подорож до Небувалії» став Джо Райт («Гордість і упередження», «Хана: досконала зброя»). Для Райта це перший досвід роботи над фільмом для дітей. Сценарист Джейсон Фьюкс, який переробив оригінальну історію письменника Дж. М. Баррі, має досвід роботи в мультиплікації.

Рік: 2015. Країна: США. Мова дублювання: українська, російська (Ялта). Жанр: фентезі, комедія, пригоди, сімейний. В головних ролях: Аманда Сайфред, Кара Делевінь, Руні Маара, Гаррет Хедлунд, Х'ю Джекман, Леві Міллер. Режисер: Джо Райт. Сценарій: Джейсон Фьюкс, Дж. М. Баррі. Прокат: З 8 жовтня 2015 по 28 жовтня 2015. Тривалість: 112 хв. Без вікових обмежень.

Фільм можна переглянути у кінотеатрах «Планета кіно», що в King Cross Leopolis у смт. Сокільники на вул. Стрийській, 30 та в ТРЦ «Forum Львів» на вул. Під Дубом, 7а в 4DX

 

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!