Фільм тижня у Львові: "Перевага"

2491 0
Цього тижня Tvoemisto.tv рекомендує фантастичний трилер з Джонні Деппом у головній ролі – "Перевага".

Головний Герой Фільму «Перевага» – геніальний вчений Уілл Кастер (Джонні Депп). Його досягнення у справі вдосконалення комп’ютерів значно перевищують успіхи колег. Уілл завантажує свій мозок у супер-комп’ютер, унаслідок чого виходить машина, здатна мислити та діяти так само осмислено, як і людина. Першою помічає зміни, що трапились, помічниця вченого Евелін (Ребекка Холл). Вона підключає дітище генія-вченого до мережі інтернет і таким чином Уілл може створити свою копію на будь-якому комп’ютері у будь-якій точці світу. Активно протидіяти такому стрибку у розвитку науки намагається група людей з радикальної анти-технологічної організації. Вони намагаються попередити створення світу, де комп’ютери можуть виявитися розумнішими за людей.

Рік: 2014. Країна: США, Китай. Жанр: фантастика, бойовик, трилер, драма. В головних ролях: Джонні Депп, Кейт Мара, Кілліан Мерфі, Морган Фріман, Ребекка Холл, Пол Беттані. Режисер: Уоллі Пфістер. Сценарій: Джордан Голдберг, Джек Паглен, Алекс Параскевас. Тривалість: 119 хв. Вікові обмеження: 16 років.

Фантастичний трилер «Перевага» показує один з варіантів розвитку подій у разі настання технологічної сингулярності – моменту, після якого прогрес комп’ютерних технологій стане настільки швидким та складним, що буде за межею розуміння людини, а буде повністю підпорядкований штучному інтелекту. На думку багатьох вчених, такий момент наступить близько 2020 року.

На думку критиків, "Перевага" – продукт для вимогливої, ерудованої публіки. Аби привабити ширшу аудиторію на головну роль запросили улюбленця мас Джонні Деппа. В США картина отримала не надто високий рейтинг. Зважаючи на трейлер, глядачі чекали екшн. Однак цей фільм не про війну, він про еволюцію. 

Фільм можна переглянути у кінокомплексі «Планета Кіно ІМАХ», що розташований в ТРЦ «King Cross Leopolis», до 30 липня: о 10:30, 12:45, 17:15, 19:30 та 20:15. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!