Фільм тижня у Львові: "Пінгвіни з Мадагаскару"

4649 0
Цього тижня Tvoemisto.tv рекомендує веселий пригодницький мультфільм "Пінгвіни з Мадагаскару".

Головні герої мультфільму – це старі добрі друзі Шкіпер, Ковальські, Ріко та Прапор. Не траплялося ще таких халеп, із яких їм не вдалося б вийти з гідністю. За плечима невловимої четвірки безліч успішно виконаних надсекретних операцій. Щось подібне чекає на них і цього разу. Хто завгодно на їхньому місці визнав би ситуацію безвихідною. Але лише пінгвіни, завдяки своїй холоднокровній витримці, залізній дисципліні та винахідливості, здатні спритно подолати будь-які перепони на шляху до досягнення поставленої цілі.

Рік: 2014. Жанр: мультфільм, комедія, пригоди, сімейний. В головних ролях: Бенедикт Камбербетч, Петер Стормаре, Аннет Махендру, Джон Малковіч, Кен Жонг, Том МакГрат, Енді Ріхтер Режисер Ерік Дарнелл, Саймон Дж. Сміт Сценарій Джон Ебауд, Майкл Колтон, Брендон Сойєр. Тривалість 93 хв.

Мультфільм «Пінгвіни Мадагаскару» – це спін-офф успішної серії «Мадагаскар», перша картина якої вийшла на екрани в 2005 році. Відтоді фраза «Посміхаємося та махаємо» стала крилатою, а четверо невгамовних пінгвінів стали героями мультфільмів та мультсеріалів. Ідея створення цієї картини з’явилася одразу ж після успіху першого мультфільму. Спершу прем’єру планували на 2015 рік. 

Мультфільм "Пінгвіни з Мадагаскару" можна побачити в кінотеатрі "Планета кіно IMAX", що в торговому центрі King Cross Leopolis у с. Сокільники на вул. Стрийській, 30. Розклад сеансів:10:00, 10:30, 11:00, 12:00, 12:30, 13:00, 14:00, 15:00, 16:00, 17:00, 18:00, 19:00, 20:00. Забронювати квитки


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!