Фільм тижня у Львові: «Планетаріум»

2777 0
Цього тижня Тvoemisto.tv пропонує до перегляду фентезійний детектив із донькою Джонні Деппа у головній ролі.
фото: planetakino.ua

фото: planetakino.ua

Події розгортаються в Парижі в 30-х роках минулого століття. Дві чарівні американки, сестри Лаура (Наталі Портман) і Кейт (Лілі-Роуз Мелоді Депп) Барлоу, приїжджають в Париж. По місту ходять чутки, що дівчата мають надприродні здібності. Кажуть, на спіритичних сеансах, які вони влаштовують, можна поспілкуватися з мертвими. Незвичайні вміння дівчат вирішує використати в своїх цілях кінопродюсер Фернан Пруве (Луї Гаррель). Однак, з урахуванням того, що дівчата розповідають про себе далеко не все, ще не відомо хто кому вигідніший.

Прем'єра драми «Планетаріум» відбулася в рамках позаконкурсної програми Венеціанського кінофестивалю. Режисер і співавтор сценарію – француженка Ребекка Злотовскі. Картина стала третьою режисерською роботою і шостим повнометражним фільмом, до якого Злотовскі писала сценарій. Головні ролі дісталися Наталі Портман і 17-річній донці Джонні Деппа і Ванесси Параді – Лілі-Роуз Мелоді Депп.

Рік: 2016. Країна: США, Франція. Озвучений: українською мовою. Жанр: трилер, фентезі, драма, мелодрама, детектив. У головних ролях: Наталі Портман, Лілі-Роуз Мелоді Депп, Луї Гаррель, Роза Бурштейн, П'єр Злотовскі. Режисер: Ребекка Злотовскі. Сценарій: Ребекка Злотовскі, Робін Кампілло. Тривалість: 105 хв. Вікові обмеження: 16+.

Фільм можна переглянути у кінотеатрі «Планета кіно», що в King Cross Leopolis у смт. Сокільники на вул. Стрийській, 30.  


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!