Фільм тижня у Львові: «Подалі від шаленої юрми»

3236 0
Цього тижня Tvoemisto.tv рекомендує до перегляду драму «Подалі від шаленої юрми» відзняту за мотивами однойменного роману Романа Томаса Гарді.
фото: planetakino.ua

фото: planetakino.ua

Події розгортаються у другій половині ХІХ століття. Гордовита та незалежна власниця ферми з вирощування овець Еверден спілкується з трьома абсолютно різними чоловіками. Пропозицію руки і серця від бідного, але щирого пастуха Габріеля вона відкидає, вважаючи її недоречною. Багатий холостяк Вільям був би гідною партією і любить дівчину, але вона не відчуває нічого у відповідь. Молодий та пристрасний військовий Трой за інших привертає увагу героїні. Однак час розставляє нові пріоритети, а погляди дівчини на чоловіків сильно змінюються.

Роман Томаса Гарді «Подалі від шаленої юрми», виданий у 1874 році, завоював величезний успіх у читачів. Перша його екранізація відбулася в 1915 році. Існують балет, мюзикл, опера і театральні постановки за мотивами роману. Робота режисера Томаса Вінтерберга стане четвертою за рахунком кіноверсією історії. У фільмі звучить пісня, яку заспівали виконавці головних ролей Керрі Маліган і Майкл Шин.

Рік: 2015. Країна: США, Великобританія. Мова дублювання: українська, російська (Ялта). Жанр: драма. В головних ролях: Джуно Темпл, Керрі Малліган, Майкл Шин, Матіас Шонартс, Том Стеррідж, Джессіка Барден. Режисер: Томас Вінтерберг. Сценарій: Девід Ніколс, Томас Гарді. Тривалість: 119 хв. Вікові обмеження: 14 років.

Фільм можна переглянути у кінотеатрі «Планета кіно», що в King Cross Leopolis у смт. Сокільники на вул. Стрийській, 30.

Підготувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!