Фільм тижня у Львові: «Прискорення»

3222 0
Цього тижня Tvoemisto.tv рекомендує до перегляду трилер «Прискорення», з Ольгою Куриленко в головній ролі.
фото: www.youtube.com

фото: www.youtube.com

Головна героїня трилера – злодійка найвищого класу Алекс Фаррадай (Ольга Куриленко) погоджується на пропозицію свого колишнього подільника та разом з ним скоює пограбування. Дівчина збирається залишити свою ризиковану професію. Ця крадіжка має стати останньою в її кар'єрі. Проте, злочин іде не за планом, і тепер героїнею цікавляться правоохоронці. Але це не найстрашніше, що звалилося на її голову. Дівчину розшукує впливовий таємний синдикат, якому явно не до душі діяльність Алекс.

Читайте також: Фільм тижня у Львові: «Думками навиворіт»

Трилер «Прискорення» створено спільно кінематографістами з ПАР і США. Зйомки картини повністю проходили в Кейптауні в Південній Африці, бюджет - $20 млн. Режисер фільму – дебютант Стівен С. Кампанеллі. Для виконання головних ролей творці запросили зірок першої величини, Моргана Фрімана та Ольгу Куриленко. Очікується, що в 2015 році на екрани вийде три картини за участю успішної українки.

Країна: ПАР, США. Мова дублювання: українська. Жанр: бойовик, трилер. В головних ролях: Морган Фріман, Джеймс Пюрфой, Ольга Куриленко, Дженна Сарас, Карл Танінг, Ліза Леонард. Режисер: Стівен С. Кампанеллі. Сценарій: Адам Маркус, Дебра Салліван. У прокаті з 30 липня. Тривалість: 100 хв. Вікові обмеження: 16 років.

Фільм можна переглянути у кінотеатрі «Планета кіно», що в King Cross Leopolis у смт. Сокільники на вул. Стрийській, 30.

Підготував Володимир Домбровський


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!