Фільм тижня у Львові: «Шалений Макс: Дорога гніву»

2871 0
Цього тижня Tvoemisto.tv пропонує до перегляду американський пригодницький трилер «Шалений Макс: Дорога гніву».
фото: planetakino.ua

фото: planetakino.ua

Четверту стрічку, продовження франшизи «Шалений Макс», яка була неймовірно популярною в 1980-х роках, зняв той самий Джордж Міллер, режисер усіх трьох попередніх фільмів. У новому проекті задіяні Том Харді, Шарліз Терон, Ніколас Холт та інші. До речі для ролі у фільмі Шарліз Терон поголила голову, чим особливо здивувала прихильників та папарацці.

Сюжет фільму розповідає про те, як після помсти за смерть дружини та сина, Макс Рокатанскі (Том Харді) покинув ряди «Основного силового патруля», і поїхав у пустелю, де поневіряється на самоті, доки світ повільно котиться в прірву внаслідок нафтової кризи та глобальної війни. У Макса по великому рахунку є тільки один друг – його машина «Перехоплювач». Нашому герою потрібно навчитися виживати в пост-апокаліптичній пустці та змагатися з жорстокими, безжалісними воїнами, які мешкають тут. Макс зустрічає імператрицю Фюріозу (Шарліз Терон) – жінку, яка хоче перетнути пустелю. Судячи з успіху попередніх малобюджетних фільмів про Скаженого Макса, четверта стрічка, при своєму бюджеті в 100 млн. $, може побити всі рекорди касових зборів у наступному році.

Рік: 2015. Країна: США. Мова дублювання: українська. Жанр: бойовик, трилер, пригоди. В головних ролях: Том Харді, Роузі Хантінгтон-Уайтлі, Шарліз Терон, Зої Кравіц, Ніколас Холт, Райлі Кіо, Нейтан Джонс, Дебра Адес, Хью Кіяс-Бьорн, Еббі Лі. Режисер: Джордж Міллер. Сценарій: Джордж Міллер, Брендан МакКарті, Нік Латурі. Тривалість: 120 хв. Вікові обмеження: 16 років.

Фільм можна переглянути  у кінотеатрі «Планета кіно», що в King Cross Leopolis у смт. Сокільники на вулиці Стрийській, 30. 

Підготувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!