Фільм тижня у Львові: «Сімейка монстрів»

3722 0
Цього тижня Tvoemisto.tv рекомендує мультфільм «Сімейка монстрів» від режисера Ентоні Стаччі.

Події мультфільму «Сімейка монстрів» розгортаються у тихому містечку Чізбрідж. Його жителі шалено люблять сир та вірять, що каналізація під ними заповнена жахливими монстрами. Вночі вони виходять зі своїх укриттів аби поцупити сир, а ще краще – маленьких дітей. Все це правда, але лише наполовину. Монстри, які є коробко-тролями різної форми та розміру, насправді населяють каналізацію міста. Ось тільки вони зовсім не злі, у них і в думках немає щось красти у сплячих городян. Варто лише уважніше до них придивитися. За відразливою картонною зовнішністю ховаються тонкі та чуйні особистості. Чого тільки вартий той факт, що сімейство тролів зовсім безкорисно взяло на виховання хлопчика-сироту! Їх світ був би ідеальним, якби не Арчібальд Снетчер. Від замислює знищити монстрів, які навіть не здогадуються про його підступні плани.

Мультфільм створено режисером Ентоні Стаччі («Сезон полювання») за мотивами книги «Тут живуть монстри» Алана Сноу.

Переглянути мультфільм можна до 23 жовтня о 10:00, 10:30, 11:00, 13:00, 15:30, 17:15 та 19:15 у кінотеатрі «Планета кіно», що розташований у King Cross Leopolis у селі Сокільники, на вул. Стрийській, 30. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!