Фільм тижня у Львові: «Сомнія»

2561 0
Цього тижня Tvoemisto.tv рекомендує до перегляду фільм жахів «Сомнія» про живі сни усиновленого хлопчика.
фото: planetakino.ua

фото: planetakino.ua

Подружня пара Джессі і Марк переживає смерть єдиної дитини – сина Шона. Щоб було легше змиритися з втратою, вони вирішують усиновити малюка, схожого на їх покійного сина. Хлопчик Коді, на якому зупиняється вибір – добрий, спокійний та любить метеликів. Але чомусь боїться засинати. Відповідь на це питання Джесі і Марк дізнаються дуже скоро. Все, що Коді бачить уві сні, відбувається наяву. І півбіди, якщо навкруги почнуть кружляти казкові метелики, або навіть з’явиться Шон, ніби зійшовши з сімейних фотографій. Головне, щоб Коді не наснились жахи, які здатні вбити будь-кого.

Фільм жахів «Сомнія» про живі сни усиновленого хлопчика – дітище сценариста і режисера Майка Фленгана («Окулус», «Відсутність»). Зйомки картини проходили в Алабамі і тривали трохи більше місяця – з листопада по грудень 2013. Через банкрутство дистриб'ютора деякий час вихід картини був під питанням.

Рік: 2016. Країна: США. Мова дублювання: українська. Жанр: жахи, трилер. У головних ролях: Кейт Босворт, Аннабет Гіш, Томас Джейн, Скотті Томпсон, Деш Майок, Джейкоб Трембле. Режисер: Майк Фленган. Сценарій: Майк Фленган, Джефф Ховард. Тривалість: 97 хв.

Фільм можна переглянути у кінотеатрі «Планета кіно», що в King Cross Leopolis у смт. Сокільники на вул. Стрийській, 30.

Підготувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!