Фільм тижня у Львові: «Стів Джобс»

1972 0
Цього тижня Tvoemisto.tv рекомендує до перегляду американську біографічну стрічку про геніального винахідника Стіва Джобса.
фото: planetakino.ua

фото: planetakino.ua

У центрі сюжету – геніальний винахідник Стів Джобс. Кожна презентація чергової новинки від компанії Аpple означала прорив у сфері комп'ютерних технологій. Мільйони людей по всьому світу завмирали від захоплення. До споживачів доходив результат роботи. Але що передувало цим винаходам? Праця скількох людей, крім Джобса, була роками спрямована на результат?

Біографічний фільм «Стів Джобс» покаже знакові події в житті геніального винахідника і творця компанії Аpple. Спочатку передбачалося, що роль Джобса дістанеться Леонардо ДіКапріо, однак він вибув з проекту. На етапі підготовки до зйомок сценарист Аарон Соркін і виконавець ролі Стіва Возняка Сет Роген зустрічалися з прототипом героя для консультацій. За словами самого Возняка, який бачив трейлер, фільм в повній мірі передає специфічну Джобсівську атмосферу, що панувала в колективі. За словами сценариста, основним завданням фільму було показати взаємини Джобса і найближчих його колег.

Рік: 2015. Країна: США. Мова дублювання: українська, російська (Ялта). Жанр: біографія. В головних ролях: Майкл Фассбендер, Сет Роген, Джефф Деніелс, Луїс Салазар, Кейт Уінслет, Кетрін Уотерстон. Режисер: Денні Бойл. Сценарій: Аарон Соркін, Уолтер Айзексон. Прокат: із 12 листопада 2015 по 09 грудня 2015. Знижки в будні та вихідні весь день з: 26 листопада 2015 р. Тривалість: 122 хв. Вікові обмеження: 14+.

Фільм можна переглянути у кінотеатрі «Планета кіно», що в King Cross Leopolis у смт. Сокільники на вул. Стрийській, 30.

Підготувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!