Фільм тижня у Львові: Стівен Хокінг. Теорія всього

3623 0
Цього тижня Tvoemisto.tv рекомендує до перегляду біографічну драму, що отримала 5 номінацій на Оскар. Стрічка «Стівен Хокінг. Теорія всього» доводить, що любов допомагає подолати будь-які перешкоди.

Юний Стівен Хокінг  стоїть на порозі найбільших відкриттів в області астрофізики, він тільки-но розпочав писати свою докторську дисертацію. Життя молодого вченого руйнує діагноз, згідно з яким Стівену залишилося жити не більше двох років. Закохана в Стівена Джейн Вайлд не тільки допомагає йому прийняти удар, але і вселяє в нього надію на те, що все подальше життя вони проживуть максимально повноцінно. Життя подружжя Хокінг – це доказ того, що любов допомагає подолати будь-які перешкоди.

Біографічна драма «Стівен Хокінг. Теорія всього» вишла на екрани завдяки сценаристу Ентоні МакКартену, який адаптував мемуари Джейн Хокінг і домігся її згоди на постановку. Виконавець головної ролі Едді Редмейн при підготовці до зйомок звертався за допомогою до хореографів і медиків, а також особисто спілкувався з людьми, які страждають від тієї ж недуги, що й Хокінг. Стрічка отримала 5 номінацій на премію «Оскар»: «Найкращий фільм», «Найкраща чоловіча роль», «Найкраща жіноча роль», «Найкраща музика до фільму», «Найкращий адаптований сценарій».

Рік: 2014. Країна: Великобританія. Мова дублювання: українська, російська (Ялта). Жанр: драма, мелодрама, біографія. В головних ролях: Едді Редмейн, Фелісіті Джонс, Чарлі Кокс, Емілі Уотсон, Том Прайор, Софі Перрі. Режисер: Джеймс Марш. Сценарій: Ентоні Маккарті, Джейн Хокінг. Тривалість: 123 хв. Вікові обмеження: 14 років.

Фільм можна переглянути до  11 березня  у кінотеатрі «Планета кіно», що в King Cross Leopolis у смт. Сокільники на вул. Стрийській, 30.  


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!