Фільм тижня у Львові: «Суддя»

3642 0
Цього тижня Tvoemisto.tv рекомендує фільм «Суддя» з Робертом Дауні молодшим.
Фото: hitfix.com

Фото: hitfix.com

Головний герой драми «Суддя» – процвітаючий адвокат Хенк Палмер (Роберт Дауні мол.). Дізнавшись про смерть матері, Палмер приїздить до рідного міста на похорон. Трагізму події додає ще одна неприємна новина. Проти батька Хенка, міського судді Джозефа Палмера (Роберт Дюваль) висунуто звинувачення у вбивстві. Хенк, що звик завжди й в усьому добиватися справедливості, самостійно береться за розслідування.

Сценарій трагікомедії спершу було написано Ніком Шенком ті згодом двічі переписано – у 2011 та 2012 роках. За режисуру взявся Девід Добкін («Примарний патруль», «Джек – підкорювач велетнів», «Хочу як ти»). Одним з перших на свою роль був затверджений оскароносний Роберт Дюваль («Хрещений батько»). На головну роль запросили Роберта Дауні мол. Що ж стосується провідної жіночої ролі, то вона дісталася Вірі Фарміга («Хлопчик у смугастій піжамі», «Вихідний код»), доньці українських емігрантів. Зйомки розпочалися у травні 2013 року.

Рік: 2014. Країна: США. Мова дублювання: українська. Жанр: драма.

В головних ролях: Роберт Дауні мл., Лейтон Містер, Віра Фарміга, Біллі Боб Торнтон, Декс Шепард, Вінсент Д'Онофріо, Роберт Дювалл, Мелісса Лео, Сара Ланкастер, Девід Крамхолц.

Режисер: Девід Добкін. Сценарій: Білл Дюбюка, Нік Шенк. Вікові обмеження: 16 років.

Фільм можна переглянути щодня до 5 листопада о 12:00, 13:00, 17:30, 21:45 в кінотеатрі «Планета кіно» (с. Сокільники, вул. Стрийська, 30).


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!