Фільм тижня у Львові: «Суперкоманда»

2222 0
Цього тижня Tvoemisto.tv рекомендує іспано-аргентино-індо-американський мультфільм «Суперкоманда». Ця історія звичайного аргентинського хлопця показує, як багато можна зробити для міста, яке любиш.
фото: planetakino.ua

фото: planetakino.ua

Простому аргентинському хлопцеві Амадео пощастило – у нього в житті є все, про що тільки можна мріяти. Робота у самому затишному кафе міста приносить необхідний заробіток. У вільний час йому немає рівних у настільному футболі. А кохана дівчина Лаура завжди й у всьому підтримує нашого героя. Колись давно Амадео довелося зійтися у двобої з задиракою та задавакою Ейсом. Тоді полем битви став саме настільний футбол. Пройшли роки, хлопці виросли, але ворожнеча нікуди не поділася. Амадео та Ейс знову поміряються силами. Цього разу на них чекає справжній футбольний матч.

Мультфільм «Суперкоманда» – це спільна робота мультиплікаторів із Аргентини, Іспанії, США та Індії. Режисер Хуан Хосе Кампанелла відомий завдяки роботі над серіалом «Доктор Хаус». Також у 2010 він був удостоєний премії «Оскар» за фільм «Таємниця в його очах». Мультиплікація – новий жанр для Кампанелли. Бюджет мультфільму склав $ 22 млн., він став найдорожчим латиноамериканським мультфільмом.

Рік: 2013. Країна: Іспанія, Аргентина, Індія, США. Мова дублювання: українська, російська (Ялта). Жанр: мультфільм. В головних ролях: Руперт Грінт, Ентоні Хед, Пітер Серафінович, Роб Брайдон, Дарен Бойд, Ендрю Нотт. Режисер: Хуан Хосе Кампанелла. Сценарій: Майкл Броадбрідж, Девід Берджесс, Хуан Хосе Кампанелла. Тривалість: 106 хвилин.

Фільм можна переглянути до  13 травня  у кінотеатрі «Планета кіно», що в King Cross Leopolis у смт. Сокільники на вул. Стрийській, 30.

 

Підготувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!