Фільм тижня у Львові: "Світанок планети мавп"

3044 0
Цього тижня tvoemisto.tv пропонує до перегляду фантастичний бойовик з Гарі Олдменом – "Світанок планети мавп".

Дії картини "Світанок планети мавп" розгортаються через 15 років після подій, показаних у першій частині. Вірус, що спершу мав лікувати людей від хвороби Альцгеймера, виявляється чумою нового часу. Заразившись ним, люди швидко помирають. Група вчених у Сан-Франциско, тих самих, що колись були причетні до появи вірусу, намагаються знайти вихід із ситуації і протистояти пандемії. Тим часом Цезар (Енді Серкіс) – мавпа, яка за своїм інтелектуальним розвитком ще у дитинстві випередила людину – укріплює свої лідерські позиції у суспільстві подібних до себе. Завдяки новому вірусу, від якого гинуть люди, мавпи стрімко розвиваються.

Рік: 2014. Країна: США. Жанр: фантастика, бойовик, трилер, драма. В головних ролях: Гарі Олдман, Джуді Грір, Кері Рассел, Джейсон Кларк, Коді Сміт-МакФі, Енді Серкіс. Режисер: Мет Рівз. Сценарій: Марк Бомбек, Скотт З. Барнс, Рік Джаффа.

Зйомки кінокартини "Світанок планети мавп" стартували у квітні 2013 року. Роль вожака мавп виконав Енді Серкіс, на рахунку якого втілення на екрані Голлума з кіноепопеї «Володар перснів». Майстерно намальовані з допомогою цифрової CGI технології мавпи створять ефект надзвичайної реалістичності світу майбутнього. Над спецефектами картини працювали кращі професіонали Голівуду, що створили «Аватар» та «Кінг-Конга».

За словами критиків, фільми багатогранний та яскравий. Він психологічно розумний і якісно виконаний. На відміну від першої частини головні ролі тут відведені саме мавпам – детально демонструється їх спосіб життя, стосунки, ієрархія. Тож на цьому фоні не досить яскравим виглядає акторський склад людей.  Попри те, цей фільм радять неодмінно дивитись на великому екрані, щоб насолодитись спецефектами та досягненнями сучасних технологій. 

Фільм можна переглянути у кінокомплексі «Планета Кіно ІМАХ», що розташований в ТРЦ «King Cross Leopolis» до 6 серпня о 10:00, 11:00, 12:40, 13:40, 15:20, 16:20, 18:00, 19:00, 20:40, 21:40, 23:20, 00:20. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!