Фільм тижня у Львові: «Світло між двох океанів»

5910 0
Цього тижня Tvoemisto.tv пропонує до перегляду драму із зіркам світової величини у головних ролях.
фото: planetakino.ua

фото: planetakino.ua

Події розгортаються на узбережжі Австралії після Першої світової війни. Том Шербурн  в мирному житті працював наглядачем маяка і після повернення з війни планує зайнятися тим самим. Разом з дружиною Ізабель вони селяться на західному узбережжі Австралії. Тут, на самоті, вони розраховують побудувати міцну щасливу сім'ю. Але надії руйнуються, коли їхня новонароджена дитина гине. Втіха приходить з океану – на дні невеликого човна, який хвилями прибило до берега, плаче крихітна дівчинка. Ізабель вирішує виховувати дитину як рідну доньку. Ось тільки як бути, якщо знайдуться батьки загубленого немовляти, подружжя не вирішило.

Драма «Світло між двох океанів» знята спільно кінематографістами з США, Великобританії та Нової Зеландії. Провідні ролі дісталися зіркам світової величини – володарці «Оскара» за кращу роль другого плану Алісії Вікандер і Майклу Фассбендеру, акторський талант якого відзначений на Венеціанському кінофестивалі.

Рік: 2016. Країна: США, Великобританія, Нова Зеландія. Мова дублювання: українська. Жанр: драма. У головних ролях: Алісія Вікандер, Майкл Фассбендер, Рейчел Вайс, Карен Пісторіус, Емілі Барклай, Ентоні Хейес, Леон Ф. Режисер: Дерек Сіенфренс. Сценарій: Дерек Сіенфренс, М.Л. Стедман. Тривалість: 133 хв. Вікові обмеження: 16+.

Фільм можна переглянути у кінотеатрі «Планета кіно», що в King Cross Leopolis у смт. Сокільники на вул. Стрийській, 30.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!