Фільм тижня у Львові: «Треш»

1764 0
Цього тижня Tvoemiso.tv пропонує переглянути екранізацію роману британського письменника Енді Маллігана, пригодницьку драму «Треш».
Фото: kino-nik

Фото: kino-nik

Дії розгортаються в одному з міст Бразилії. Троє друзів – Рафаель, Гардо і Рато – весь свій вільний час проводять на сміттєзвалищі в пошуках якоїсь наживи або просто старих речей, які можуть їм знадобитися. Одного разу хлопці знаходять гаманець, вміст якого назавжди змінює їхнє життя. Він потрапив у сміття випадково, а те, що всередині, - вкрай важливе для місцевих кримінальних ватажків. Підлітки опиняються вплутаними у гру, до якої вони зовсім не готові.

Пригодницький трилер «Треш» – це екранізація однойменного роману британського письменника Енді Маллігана. Книга побачила світ у 2010 році і викликала неабияке обговорення у суспільстві. З одного боку – це дитяча книга, так як вона про дітей. З іншого боку – зміст неприпустимий для дитячої аудиторії, бо включає сцени насильства. На думку автора, життя дітей із бідних сімей далеке від казки і не варто про це мовчати.

Рік: 2014. Країна: Великобританія, Бразилія. Мова дублювання: українська. Жанр: трилер, драма, пригоди.

В головних ролях: Руні Маара, Мартін Шин, Вагнер Моура, Селтон Мелу, Андре Раміру. Режисер: Стівен Долдрі. Сценарій: Феліпе Брегга, Річард Кертіс, Енді Малліган

Прокат з 04.12.2014 до 24.12.2014. Тривалість: 115 хв.

Фільм можна переглянути в кінотеатрі «Планета кіно» (с. Сокільники, вул. Стрийська, 30). 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!