Фільм тижня у Львові: «Це дивовижне життя»

2642 0
Цього тижня Tvoemisto.tv рекомендує до перегляду сімейну драму 1946 року «Це дивовижне життя»

Джордж Бейлі, власник кредитної компанії у вигаданому американському містечку Бедфорд Фоллс , чесний, чуйний, люблячий чоловік і батько, пригнічений негараздами, що на нього звалились, подумує про самогубство.

Але небеса відправляють йому на допомогу Кларенса, єдиного вільного на той момент Ангела Другого Класу. Приємного, доброго, але недосвідченого, який ще навіть не заслужив крила. І Кларенс покаже Джорджу світ, у якому немає Джорджа…

Рік: 1946. Країна: США. Мова дублювання: українська. Жанр: фентезі, драма, сімейний.

В головних ролях: Джеймс Стюарт, Донна Рід, Лайонел Беррімор, Томас Мітчелл. Режисер: Френк Капра. Сценарій: Френсіс Гудріч, Альберт Хекетт, Френк Капра.

Тривалість: 130 хв. Вікових обмежень немає.

Фільм можна переглянути з 19 грудня о 20:30 у кінотеатрі «Планета кіно», що в King Cross Leopolis у смт. Сокільники на вул. Стрийській, 30.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!