Фільм тижня у Львові: «Усі дороги ведуть до Риму»

1893 0
Цього тижня Tvoemisto.tv рекомендує до перегляду іспанську комедію із Сарою Джессікою Паркер у головних ролях.
фото: rovno.klumba.com

фото: rovno.klumba.com

Головна героїня фільму – Меггі – давним-давно збагнула, що найкращий відпочинок у світі може бути лише в Італії, на сонячному березі моря. Шкода тільки, що її дочка Саммер не поділяє таку думку. Приїхавши до Тоскани, дівчина раз у раз зідзвонюється зі своїм бойфрендом і шукає найменшу можливість, щоб якнайшвидше повернутися додому в США. Меггі була б зайнята лише вмовляннями дочки, якщо б не зустріла Луку. Пристрасний і ніжний, він один із найяскравіших спогадів її юності.

Дівчина зрештою знаходить спосіб чкурнути, компанію їй склала непосидюча матір Луки, яка весь час мріє втекти від сина в Рим. Замість того, щоб ніжитися на пляжі, героїня проведе відпустку в компанії прекрасного чоловіка, роз'їжджаючи країною в спробах наздогнати втікачок.

Романтичну комедію «Усі дороги ведуть до Риму» знято режисером зі Швеції Еллою Лемхаген, триразової володаркою «Золотого ведмедя» Берлінського кінофестивалю.

Рік: 2015. Країна: Іспанія. Мова дублювання: українська, російська (Ялта). Жанр: комедія. У головних ролях: Сара Джессіка Паркер, Розі Дей, Рауль Бова, Клаудія Кардінале, Пас Вега, Кьяра Бассерманн, Марко Боніні. Режисер: Елла Лемхаген. Сценарій: Джош Аппіньянезі, Сінді Майерс. Тривалість: 91 хв. Вікові обмеження: 12+.

Фільм можна переглянути у кінотеатрі «Планета кіно», що в King Cross Leopolis у смт. Сокільники на вул. Стрийській, 30.

>

Підготувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!