Фільм тижня у Львові: «Вартові галактики 2»

3753 0
Цього тижня Tvoemisto.tv рекомендує для перегляду фантастичний бойовик «Вартові галактики 2» в головних ролях з Він Дізелем та Бредлі Купером.
фото: planetakino.ua

фото: planetakino.ua

Головними героями фільму «Вартові галактики 2» як і раніше будуть доблесна четвірка на чолі з Зоряним Лордом (Кріс Пратт). На екрані знову з'являться мила на перший погляд, але холоднокровна вбивця Гомора (Зої Салдана), реактивний єнот Ракета (Бредлі Купер), дерево Грут (Він Дізель), якого Ракета вберіг від загибелі, вкорінивши маленький паросток, та відлюдько Дракса (Дейв Батіста). Цього разу банді космічних волоцюг доведеться битися, щоб захистити свою знову знайдену сім'ю, а також їм належить з’ясувати всі деталі біографії свого ватажка Зоряного Лицаря.

Читайте також: «Піккардійська Терція» представила нову пісню

Про те, що історія героїв, які подорожують галактикою, матиме продовження, стало відомо через тиждень після виходу на екрани першого фільму. Продюсери заявили, що сюжет гідний франшизи, а режисер Джеймс Ганн охоче погодився працювати над продовженням. Сценарій сиквелу, як і першої частини, пишуть спільно Джеймс Ганн і Ніколь Перлман, вся кар'єра якої - це написання сценаріїв до фільмів з кінематографічного всесвіту Марвел. Дана картина стане 15-ю у списку Marvel Studios. Передбачається, що фільм вийде на екрани у технології ІМАХ.

Рік: 2017, Країна: США, Мова дублювання: українська, Жанр: фантастика, бойовик, В головних ролях: Кріс Пратт, Зої Салдана, Дейв Батіста, Він Дізель, Бредлі Купер, Курт Рассел, Режисер: Джеймс Ганн, Сценарій: Джеймс Ганн, Ден Абнетт, Енді Леннінг, Прокат: з 04 травня 2017, орієнтовно по 31 травня 2017, Прокат у технології IMAX та 4DX: до 24 травня 2017, Прем'єрний період орієнтовно: до 17 травня 2017, Тривалість: 136 хв, Вікові обмеження: 12+

Фільм можна переглянути у кінотеатрі «Планета кіно», що в King Cross Leopolis у смт. Сокільники на вул. Стрийській, 30. 

 

Опублікувала Олеся Шеремета


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!