Фільм тижня у Львові «Вартовий місяця»

3669 0
Цього тижня Tvoemisto.tv радить вам трохи зануритися в дитинство, пригадати маленькі радощі та переглянути мультиплікаційний фільм «Вартовий місяця».
фото: www.youtube.com

фото: www.youtube.com

Існує в світі планета, де день і ніч змінюють одне одного не в суворій послідовності, а так, як захочуть хранителі світил. Юного Мьюна цілком влаштовувало його скромне життя, тому призначення його на роль хранителя місяця стало сюрпризом. І хто б міг подумати, що в перший день хлопець загубить довірений йому місяць. Скориставшись розгубленістю, цар підземного світу викрадає і сонце. Врятувати світ від занурення в пітьму мало кому під силу. І це точно не справа боязкого Мьюна. Та що ж робити, коли саме він став причиною катастрофи? Вибору немає! Заручившись підтримкою хранителя сонця, герой вирушає на пошуки загубленого.

Для більшості тих, хто працював над створенням «Вартовий місяця» мультфільм став першим досвідом роботи у цьому жанрі. В оригінальній версії мультфільму головний герой говорить голосом Омара Сі («1+1»). Для актора, батька чотирьох дітей, озвучування мультфільмів –  справа звична.

Рік: 2015. Країна: Франція. Мова дублювання: українська, російська (Ялта). Жанр: мультфільм. У головних ролях: Омар Сі, Ізіа Іжлен, Майкл Грегоріо, Шафик Ахмад. Режисер: Олександр Ебоян, Бенуа Філіппон. Сценарій: Жером Фанстен, Бенуа Філіппон.

Фільм можна переглянути у кінотеатрі «Планета кіно», що в King Cross Leopolis у смт. Сокільники на вул. Стрийській, 30, до 17 червня.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!