Фільм тижня у Львові: «Все палає»

2714 1
Цього тижня Tvoemisto.tv рекомендує до перегляду документальне кіно «Все палає». Важка, але до щему правдива стрічка розповість історію Революції гідності від її початку.

Документальний фільм показує протистояння революції Гідності. За словами творців, їх картина не стільки розповідає про хід революції, скільки дає можливість глядачеві простежити за тим, як протистояння змінює свій характер з мирного протесту в кровопролитні зіткнення. Наштовхнувшись на жорстоку машину диктаторського режиму, протестувальники несподівано для себе самих стають більш жорстокими і рішучими. Перебуваючи в епіцентрі конфлікту, грань між добром і злом стирається, як тільки з обох боків з'являються перші загиблі.

Прем'єра фільму «Все палає» відбулася в рамках Лейпцігського міжнародного фестивалю документальних та анімаційних фільмів, де роботу українських документалістів оцінили по достоїнству. Українська команда Олександр Течинський, Олексій Солодунов і Дмитро Стойков представляє свої роботи на цьому кінофестивалі вдруге і вдруге повертається додому з призом.

Рік: 2014. Країна: Україна. Мова дублювання: оригінал. Жанр: документальний. Режисер: Олександр Течинський, Олексій Солодунов, Дмитро Стойков. Тривалість: 81 хв.

Фільм можна переглянути у кінотеатрі «Планета кіно», що в King Cross Leopolis у смт. Сокільники на вул. Стрийській, 30.


Читайте також:
1 Квітня, 2015 19:39
Йош Фільм іде з англійськими субтитрами.
Також фільм демонструється в Палаці мистецтв (Коперника 17):
1 квітня СР 18:30
3 квітня ПТ 21:00
4 квітня СБ 18:00
16 квітня ПТ 20:00
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!