Фільм тижня у Львові: «Виходу немає»

3075 0
Цього тижня Tvoemisto.tv рекомендує до перегляду американський трилер про сім'ю, що опинилась у центрі збройного конфлікту.
фото: planetakino.ua

фото: planetakino.ua

Американець Джек Двайер разом зі своєю дружиною Енні й двома дочками лишають все і виїжджають в Південно-Східну Азію, щоб почати життя спочатку. Кілька років тому Джек би не повірив, що на його сім'ю чекають зміни. Однак, голова сімейства навіть уявити не міг наскільки сильними вони будуть. Військовий переворот, що охопив країну, відразу перетворює розмірене життя на пекло. Рятуватися від розлючених озброєних повстанців найскладніше іноземцям.

Трилер «Виходу немає» про американську сім'ю в центрі збройного конфлікту – це дітище братів Дрю і Джона Еріка Даудлів. Режисуру взяв на себе Джон Ерік Даудл, а сценарій родичі писали спільно. У 2012 році стало відомо, що головну роль в картині виконає Оуен Вілсон та відступить тим самим від звичного комедійного амплуа. Для зйомок обрали Таїланд, оскільки, на думку творців фільму, саме тайські фахівці найбільш професійно здатні втілити їх ідею.

Рік: 2015. Країна: США. Мова дублювання: українська, російська (Ялта). Жанр: бойовик, трилер. У головних ролях: Оуен Вілсон, Лейк Белл, Пірс Броснан, Стерлінг Джерінс, Спенсер Гаррет, Карен Джемма Доджсон. Режисер: Джон Ерік Даудл. Сценарій: Джон Ерік Даудл, Дрю Даудл. Прокат: З 01 жовтня 2015. Знижки в будні весь день з: 5 жовтня 2015 р. Тривалість: 103 хв. Вікові обмеження: 16 років.

Фільм можна переглянути у кінотеатрі «Планета кіно», що в King Cross Leopolis у смт Сокільники на вул. Стрийській, 30.

Підготувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!