Фільм тижня у Львові: «Земля майбутнього»

2734 0
Цього тижня Tvoemisto.tv рекомендує до перегляду фантастичний детектив про паралельний світ, у який потрапляють лише обрані.

Головна героїня картини – юна Кейсі Ньютон. Вона допитлива й смілива, а це іноді призводить до не найприємніших наслідків. Якось до Кейсі потрапляє дивний предмет, маленький металевий значок. Взявши його до рук, дівчина миттєво переміщується в паралельний світ. Допомогти їй розібратися в такому дивовижному відкритті може винахідник Френк Вокер . Він знає все про це загадкове місце, але не дивлячись на це не поспішає ділитися всією інформацією з дівчиною.

Фантастичний детектив «Земля майбутнього» зібрав разом багато зірок першої величини. Режисер і співавтор сценарію Бред Берд двічі ставав володарем премії «Оскар» і обидва рази – за анімаційні фільми («Рататуй», «Суперсімейка»). Не відстає у кількості «Оскарів» і виконавець головної чоловічої ролі – Джордж Клуні («Операція Арго», «Сіріана»). Так само глядачі зможуть побачити серед акторів улюбленця Х'ю Лорі («Доктор Хаус»).

Рік: 2015. Країна: США. Мова дублювання: українська. Жанр: фантастика, детектив. У головних ролях: Брітт Робертсон, Джуді Грір, Джордж Клуні, Кетрін Хан, Хью Лорі, Кіген-Майкл Кі. Режисер: Бред Берд. Сценарій: Деймон Лінделоф, Бред Берд, Джефф Дженсен. Тривалість: 130 хв. Вікові обмеження: 14 років.

Фільм можна переглянути у кінотеатрі «Планета кіно», що в King Cross Leopolis у смт. Сокільники на вул. Стрийській, 30, до  27 травня. 

Підготувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!