Фільм тижня у Львові: "Змішані"

3024 0
Цього тижня Tvoemisto.tv рекомендує романтичну комедію "Змішані".

Героїв комедії «Змішані» ("Blended") поєднала поїздка на сімейний курорт в Африку. Проте познайомились вони значно раніше. Джим Фрідман (Адам Сендлер) – самотній батько. Він самотужки виховує трьох доньок та хоче знайти для них нову маму. Лорен Рейнолдс (Дрю Берррімор) у подібній ситуації. На її тендітних плечах турбота про двох синів. Вони відправляються на побачення всліпу, після якого Лорен переконана – вона більше ніколи і ні за яких обставин не хоче бачити цього чоловіка. Збіг обставин та трішечки наполегливості зі сторони Джима зводять їх знову на екзотичному відпочинку у самому серці Африки.

Країна: США. Жанр: комедія. В головних ролях: Адам Сендлер, Дрю Беррімор, Венді МакЛендон-Кові, Белла Торн, Террі Крюс. Режисер: Френк Корачі. Сценарій: Іван Менчелл, Клер Сера. Вікові обмеження: 14 років. Бюджет фільму: $40 млн.

Для режисера картини «Змішані» Френка Корачі («Товстун на рингу», «Клік: З пультом по життю») комедія – рідна стихія. Акторський дует Адама Сендлера та Дрю Беррімор режисер вже використовував у картині «Співак на весіллі» 1997 року, яка визнана одною з кращих у його кар’єрі. У свою чергу Сендлер та Беррімор виявились ще більш досвідченими напарниками по знімальному майданчику. Їм довелося грати разом у романтичній комедії «50 перших поцілунків». За цю роботу вони отримали премію каналу «MTV».

Чимало критиків напосілось на Сендлера за невиразну гру та банальність сюжету. Однак глядачі у своїй більшості вважають цей літній фільм доволі милим, який на 100% виконує свою функцію – розважити.  

Фільм можна переглянути щодня до 2 липня о 10:15; 12:30; 14:45; 17:00; 19:15; 21:30; 23:30 у кінотеатрі "Планета кіно" (с. Сокільники, вул. Стрийська, 30).

Tvoemisto.tv спільно з Мережею кінотеатрів "Планета кіно" продовжує спецпроект – Фільм тижня у Львові. Щотижня ми анонсуватимемо для вас один з найцікавіших, на нашу думку, фільмів, який можна подивитися у Львові. Дивіться кіно – відпочивайте з розумом! 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!