Фільм тижня у Львові: «Зоотрополіс»

3804 0
Цього тижня Tvoemisto.tv рекомендує до перегляду 55-й за рахунком анімаційний фільм від компанії «Walt Disney».
фото: planetakino.ua

фото: planetakino.ua

Є у світі місто, що не схоже на жодне інше, та разом з тим влаштоване точнісінько так само як будь-який мегаполіс. Це місто населяють всілякі тварини. Тигр ти чи кошеня, величезний слон чи крихітна пташка – для тебе знайдеться і житло, і їжа, і справа до душі. Живе в цьому прекрасному місті чарівна юна зайчиха Джуді Хоппс. Вона хоче довести всім, що їй під силу бути офіцером поліції. Новачок Джуді чудово виконує свої обов’язки, поки не трапляється непередбачуване. Хитрий та верткий лис Нік Уайлд, який звинувачується у крадіжці, тікає з під варти. Поки Джуді ганяється за Ніком, стає відомо про страшного ворога, перед обличчям якого лис-утікач і зайчиха-офіцер поліції об'єднаються в непереможну команду.

Анімаційний фільм «Зоотрополіс» – 55-й за рахунком, випущений компанією Walt Disney. Творці приготували глядачам сюрприз і запропонують нову концепцію, відмінну від традиційної, де герої-тварини наділені людськими здібностями.

Рік: 2016. Країна: США. Мова дублювання: українська, російська (Ялта). Жанр: мультфільм, пригоди, сімейний. У головних ролях: Джінніфер Гудвін, Джейсон Бейтман, Алан Тьюдік. Режисер: Байрон Ховард, Річ Мур, Джаред Буш. Сценарій: Джаред Буш. Тривалість: 109 хв.

 

Фільм можна переглянути у кінотеатрі «Планета кіно», що в King Cross Leopolis у смт. Сокільники на вул. Стрийській, 30.

Підготувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!