Фільм тижня у Львові: «Зоряні війни: Пробудження сили»

2192 0
Цього тижня Tvoemisto.tv рекомендує до перегляду продовження легендарної саги про всесвіт Зоряних війн.
фото: planetakino.ua

фото: planetakino.ua

Фільм розповість про події, які відбулися через 30 років після показаних у «Поверненні джедая» (1983). Головними героями сьомого епізоду стануть дорослі діти Леї та Хана Соло. З’явиться у фільмі також і Люк Скайвокер.

Картина продовжить легендарну сагу та стане сьомою стрічкою про всесвіт Зоряних війн. Автор фантастичного сюжету Джордж Лукас традиційно написав сценарій. На режисерську посаду розглядались провідні профі Голівуда. З рештою було обрано Джей Джей Абрамся («Армагедон», «Стартрек: Відплата»). Вперше офіційно заговорили про зйомки продовження у листопаді 2012 року. Тоді ж велися переговори з акторами, що зіграли у попередніх частинах саги. Спеціально для зйомок у натуральну величину, з копітким опрацюванням деталей, відтворили космічний корабель «Тисячолітній сокіл».

Рік: 2015. Країна: США. Мова дублювання: українська. Жанр: фантастика, фентезі, бойовик, пригоди. У  головних ролях: Адам Драйвер, Харрісон Форд, Керрі Фішер, Марк Хемілл, Ентоні Деніелс. Режисер: Джей Джей Абрамс. Сценарій: Джей Джей Абрамс, Лоуренс Кездан, Джордж Лукас. Прокат: із 17 грудня 2015 по 20 січня 2016. Тривалість: 136 хв. Вікові обмеження: 14+.

Фільм можна переглянути у кінотеатрі «Планета кіно», що в King Cross Leopolis у смт. Сокільники на вул. Стрийській, 30.

Підготувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!