Фільм тижня у Львові "Зулу. Теорія змови"

2331 0
Цього тижня Tvoemisto.tv рекомендує трилер Жерома Салля з Орландо Блумом у головній ролі "Зулу. Теорія змови".

Головні герої фільму «Зулу. Теорія змови» – полісмени Ден і Брайан – довгі роки стоять на варті закону. Вони цілком віддані своїй справі і вважають, що служити закону – це дещо більше, ніж просто обов’язок чи покликання. На їх віці було різне: злодії і грабіжники, шахраї і маніяки, вбивці і викрадачі. Кожен із них готовий пожертвувати заради напарника життям – їх спини ніколи не залишаються неприкритими. Ден і Брайан розкрили таку кількість злочинів, що налякати їх чимось чи здивувати вкрай важко. Однак, розслідування, за яке їм доведеться взятися, змусить їх дуже в цьому засумніватися.

У місті знаходять двох убитих жінок, перша з яких була 18-річною дівчиною. Розслідуючи цю справу, напарники натикаються на те, що ретельно приховували від громадськості. Виявляється, вбивства дівчат справді пов’язані між собою, а причина їх смертей – таємниця, що несе загрозу як для копів, так і для багатьох інших людей.

Рік: 2013. Країна: Франция, ПАР. Мова дублювання: українська. Жанр: трилер, драма, кримінал. В головних ролях: Орландо Блум, Форест Уітакер, Таня ван Граан, Наташа Лорінг, Свен Рюйгрок, Дженна Сарас, Лізе Слеббер, Патрік Лістер, Роксанна Прентіс, Грант Суенбі.

Режисер: Жером Салль. Сценарій: Жюл'єн Рапно, Жером Салль, Карі Фере. Тривалість: 107 хвилин. Вікові обмеження: 16 років.

Фільм можна переглянути щодня з 25 вересня до 1 жовтня в кінотеатрі "Планета кіно" (с. Сокільники, вул. Стрийська, 30). Сеанси о 12:30, 17:00, 21:30, 23:00.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!