Відомого філолога Олександра Пономарева госпіталізували у тяжкому стані. Небайдужих просять допомогти

2156 0
82-річний філолог упав і зламав хребет.
фото: uainfo.org

фото: uainfo.org

Відомий український філолог Олександр Пономарів потрапив у лікарню. Він перебуває в тяжкому стані. Про це заявив заступник директора Центру комунікацій Київського національного університету ім. Тараса Шевченка Володимир Литвиненко у себе на Фейсбуку.

82-річний філолог упав і зламав хребет. Його лікування потребує значних коштів, тому просять відгукнутися всіх, хто має можливість допомогти. Зокрема, переказати кошти можна на картку дружини Раїси Кучер 5168 7456 0116 2826.

Додамо, що Олександр Пономарів є доктором філологічних наук, професором кафедри мови та стилістики Інституту журналістики Київського національного університету ім. Тараса Шевченка. Також він заступник голови Всеукраїнського товариства «Просвіта» ім. Тараса Шевченка. Він — автор понад 250 наукових, науково-популярних та науково-публіцистичних праць з історії, стилістики та культури української мови.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!