Фінал Кубка України з футболу перенесли зі Львова до Харкова

1737 0
Фінал Кубка України запланований на 8 липня.
Фото: stadiums.com.ua

Фото: stadiums.com.ua

Фінал Кубка України з футболу сезону 2019/2020 вдруге перенесли. Матч, який мав пройти 8 липня, не відбудеться у Львові, як планували до цього через епідеміологічну ситуацію в місті.

Українська асоціація футболу отримала листа від Міністерства охорони здоров'я, де була рекомендація «розглянути питання щодо перенесення фінального матчу Кубку України з футболу сезону-2019/2020 зі Львова до регіону з більш стабільною епідемічною ситуацією». Як повідомляє пресслужба УАФ, фінальний матч Кубка України «Динамо» Київ –«Ворскла» Полтава відбудеться у Харкові на стадіоні ОСК «Металіст».

Читайте також: Петро Димінський продав свою частину ФК «Карпати» Олегу Смалійчуку

Фінал Кубка України запланований на 8 липня.

Додамо, що у футболістів та персоналу місцевої команди «Карпати» виявили коронавірус. 25 людей інфіковані ознайомлені із результатами та перебувають в ізоляції під контролем медиків.

Нагадаємо, спочатку проведення фіналу Кубку України-2019/2020 було заплановано в Тернополі. Однак згодом Виконавчий комітет УАФ переніс фінальний поєдинок до Львова. Натомість Тернопільський міський стадіон було затверджено місцем проведення фіналу Кубку України наступного сезону.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!