Фірма з Рівненщини наноситиме дорожню розмітку на дороги Львівської області

1698 0
Під час аукціону вартість робіт знизилася на 160 мільйонів. Переможці запропонували виконати роботи майже за 130 млн грн при очікуваній вартості 296 млн грн.

Учора відбулися торги в рамках тендеру, оголошеного Службою автомобільних доріг для виконання робіт з організації та безпеки автомобільного руху на дорогах загального користування у Львівській області. Інформацію про торги оприлюднено на платформі державних закупівель ProZorro.

Читайте також: Львівська митниця перерахує 180 млн на ремонт доріг області

Очікувана вартість робіт заявлена на рівні 296 мільйонів гривень, однак після трьох турів аукціону на пониження ціни перемогла фірма «Хімія парк» із смт Клевань Рівненської області. Вона запропонувала виконати роботи за 129 млн 824 тисячі грн. При тому, ДП «Львівський дорсервіс» виставив ціну в розмірі 131 млн грн, а два інші учасники аукціону не захотіли знизити вартість менш як 180 млн грн.

Виконавець робіт зобов’язаний до 30 червня наступного року виконати роботи з дорожньої розмітки, виготовити дорожнє огородження декількох типів, розмічальні вставки, дорожні знаки та інформаційні табло.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!