Фірму родини депутата Козловського оштрафували на 170 тисяч гривень за самовільні роботи у пам’ятці

2924 0
Фото: google-maps

Фото: google-maps

Власників будівлі на вулиці Січових Стрільців, 2 оштрафували на 170 тисяч гривень за самовільні роботи в пам’ятці архітектури. Про це повідомив голова адмінкомісії ЛМР Андрій Москаленко під час її засідання.

За його словами, представнику власника вручили припис від управління охорони історичної спадщини про припинення робіт, але роботи тривали. Крім цього, власники не надали документів на проведення робіт.

Нагадаємо, що торік у вересні депутати ЛМР віддали землю на Січових Стрільців, 2 ОСББ «Свободи 11», керівником якого раніше був львівський депутат і бізнесмен Григорій Козловський. Нині ж за адресою Січових Стрільців, 2 зареєстроване ТзОВ «Еліт Нерухомість». Серед засновників вказані донька та батько депутата – Меланія Козловська та Петро Козловський.

Читайте також: Біля автовокзалу у Львові збудують торговий центр. Візуалізація

Раніше про самовільні роботи в пам’ятці архітектури повідомили львівські археологи. Власники будівлі мали звернутися за археологічним наглядом. Там, припускають археологи, могли трапитися дерев’яні будівлі періоду середньовіччя чи рештки матеріальної культури більш ранніх часів.

Будинок на вулиці Січових Стрільців, 2 – найстаріший на вулиці чотириповерховий наріжний житловий будинок. Його будували у 1846-1847 роках у стилі класицизму, як прибутковий дім графа Каєтана Карницького.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!