Fitch Ratings понизило прогноз для Львова з позитивного на стабільний

1854 0
Наступна перевірка відбудеться у червні.
Фото: wroclaw.pl

Фото: wroclaw.pl

За підсумками перших 4-х місяців 2020 року міжнародне рейтингове агентство Фітч Рейтингз змінило прогноз для Львова з позитивного на стабільний – з В+ до В. Про це ідеться у звіті агентства, оприлюдненому на його сайті.

Додамо, що так само із «позитивного» до «стабільного» агентство змінило прогноз по Україні. Якщо торік реальне зростання ВВП України становило 3,2%, то у 2020 прогнозується падіння у 6,5%, а у 2021 можливе відновлення до 3,5%. Щодо інфляції, то очікуються, що цьогоріч вона становитиме 5,3 пунктів.

Читайте також: Вижити в час карантину. Як допомагають бізнесу і наскільки це ефективно

Начальник управління інвестицій та проєктів ЛМР Роман Старецький прокоментував оновлені рейтинги, епредає пресслужба ЛМР.

«Збереження рейтингу на рівні В дає нам змогу розраховувати на привабливі умови співпраці з міжнародними фінансовими установами та економію бюджетних коштів», – говорить Роман Старецький.

Наступну перевірку Львова рейтингове агентство проведе 5 червня.

Читайте також: Бізнес за командою не працює. Роман Матис про плани уряду та інвесторів під час карантину

Додамо, що чи не найбільше у Львові від пандемії коронавірусу і запровадження карантину постраждала туристична галузь. У ЛМР оприлюднили план виходу галузі з карантину із 5-ти етапів.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!