ФК «Карпати» представив новий склад команди

19225 0
Та перемогли у товариському матчі з ФК «Скала» з рахунком 3:1.
Фото: fckarpaty.com.ua

Фото: fckarpaty.com.ua

Футбольний клуб «Карпати» перед стартом сезону провів презентацією нового складу команди, яка буде грати в Другій Лізі.

Керівником «Карпат» став легендарний львівський футболіст Степан Юрчишин, головним тренером — відомий гравець одного з найкращих складів команди Андрій Тлумак. 

Повний склад команди можна подивитися за посиланням. Багато прізвищ гравців, які грали за ФК «Карпати»

Представлення відбулося на стадіоні «Україна». Перед тим відбувся товариський матч між ФК «Карпати» та ФК «Скала» зі Стрия, у якому ФК «Карпати» перемогли з рахунком 3:1. Це був контрольний матч у рамках підготовки до футбольного сезону.

Читайте також: У Львові заснували ще один футбольний клуб «Карпати»

«Я сподіваюсь нам вдасться відродити клуб і перемагати», – зазначив гравець команди Амбросій Чачуа.

Головний тренер команди Андрій Тлумак каже, що настрій зараз дуже на підйомі.

«Настрій став добрим ще вчора, коли фанати передали нам герб. Я на тому гербі ріс, я на тому гербі вчився в школі, грав свої найкращі роки в футболі», –  ділиться Андрій Тлумак.

Щодо складу команди каже, що обирали до команди найкращих гравців. 

Нагадаємо, наприкінці червня 2020 «Карпати» через брак фінансування відмовилися догравати сезон 2019/2020. На початку липня клуб двічі поспіль вне приїхав до Маріуполя на перенесений і календарний матчі чемпіонату. 9 липня клуб було офіційно виключено з прем'єр-ліги, а 21 серпня – було включено до складу учасників змагань другої ліги.

14 жовтня у Львові офіцйно зареєстровано ТОВ «ФК «Карпати». Степана Юрчишина призначили генеральним директором новоствореного футбольного клубу, спортивним директором та головним тренером став Андрій Тлумак.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!