Президентові України – 50. Як долучитися до благодійного флешмобу

3434 0
Сьогодні, 26 вересня, Президенту України Петру Порошенку виповнюється 50 років. Дружина Президента – Марина Порошенко, яка є Головою фонду Порошенка, виступила з ініціативою проведення благодійного флешмобу.
фото: gordonua.com, dialog.ua, ipress.ua, dvadobra.org, facebook.com/PetroPoroshenkoFoundation

фото: gordonua.com, dialog.ua, ipress.ua, dvadobra.org, facebook.com/PetroPoroshenkoFoundation

Усі привітання на адресу ювіляра в цей день перетворяться на гривні для фонду Таблеточки.

Марина Порошенко привітала чоловіка у своєму відеозверненні та закликала долучитися  до привітань із ювілеєм, пообіцявши за кожен «лайк», «поширення» та «коментар» у соцмережах – перерахувати у скарбничку фонду по 1 грн. на благодійність.

«У скарбничку фонду буде перераховано по 1 гривні за кожен ваш "лайк", "шер", "коментар" під цим постом та за лайки, поширення, коментарі, ретвіти або додавання в обране цього посту на офіційних сторінках іменинника:

https://www.facebook.com/petroporoshenko
https://twitter.com/poroshenko
http://vk.com/poroshenko.petro
https://instagram.com/poroshenkopetro/
https://www.youtube.com/user/ProgramaPoroshenka
https://plus.google.com/+PoroshenkoPetro

30 вересня ми підіб'ємо підсумки і конвертуємо всі привітання в допомогу дітям. Многая літа ювіляру! Вітаємо! Допомагаємо!, – сказала Марина Порошенко.

 

Міжнародний благодійний фонд «Таблеточки» займається допомогою онкохворим дітям, які перебувають на лікуванні у київському «Охмадиті».

Опублікувала Оксана Антонів


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!