FlixBus запускає маршрути зі Львова у Вроцлав, Будапешт та Плзень. Розклад

2729 0
Компанія оголосила Львів транспортним хабом.
Фото: FlixBus

Фото: FlixBus

FlixBus відкрила три нових маршрути зі Львова. Про це повідомили у пресслужбі компанії.

Львів-Вроцлав

Повний маршрут: Львів – Краків – Катовіце – Ополе – Вроцлав. Автобуси відправлятимуться починаючи з 21 липня три рази на тиждень. Зі Львова у понеділок, середу та п’ятницю о 7:05 ранку із зупинки біля залізничного вокзалу, далі з зупинкою на Стрийській автостанції, вже о 14:50 можна потрапити до Кракова та о 18:55 до Вроцлава. Назад автобуси курсуватимуть по вівторках, четвергах і суботах. О 8:35 ранку виїзд із Вроцлава, 12:35 зупинка у Кракові, о 21:00 на автостанції Стрийська у Львові, а о 21:30 – на Двірцевій.

Львів-Будапешт

Повний маршрут: Львів – Мукачево – Ужгород – Ньїредьгаза – Будапешт. Автобуси їздитимуть з 21 липня три рази на тиждень. Зі Львова – у понеділок, середу та суботу відправлення о 9:10 ранку з Стрийського автовокзалу, о 20:25 буде зупинка в аеропорті Будапешт, а о 20:50 – на автостанції Неплігет у Будапешті. Назад автобуси будуть їхати у вівторок, четвер та неділю, відправлення о 8:50 ранку зі станції Неплігет у Будапешті, а прибуття до Львова – о 22:30 того ж дня.

Київ-Плзень

Повний маршрут: Київ – Житомир – Рівне – Львів – Краків – Катовіце – Острава – Оломоуць – Брно – Прага – Плзень. Лінія стартує з 20 липня з частотою 4 рази на тиждень. З Києва у понеділок, вівторок, п’ятницю та суботу відправлення об 11:05, у Львові зупинка о 19:15 на Стрийській автостанції, о 10:20 наступного дня – у Празі, і о 11:55 приїзд до м. Плзень. Назад автобус відправлятиметься у вівторок, середу, суботу та неділю з Плзеня о 17:30, об 11:05 прибуває до Львова, і о 19:20 до Києва.

За лініями закріплені фірмові зелені автобуси FlixBus, кожен з яких відповідає стандартам компанії щодо комфорту: зручні сидіння з розширеним місцем для ніг, електричні розетки, безкоштовний Wi-Fi, туалет у салоні, кондиціонер, регулярна дезинфекція салону.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!