FlixBus запускає лінію зі Львова до Монпельє з зупинками у Ніцці та Марселі

1302 0
Автобуси відправлятимуться зі Львова щочетверга зі Стрийського автовокзалу та робитимуть зупинку біля залізничного вокзалу.
Фото: Міністерство інфраструктури

Фото: Міністерство інфраструктури

FlixBus розпочав продажі на новій міжнародній лінії зі Львова на південь Франції, за маршрутом Львів-Монпельє, із зупинками у Мукачевому, Ніцці та Марселі.

Перший рейс нової лінії, яка отримала номер CUA079, відбудеться 22 квітня. Далі автобуси відправлятимуться зі Львова щочетверга о 13:45 зі Стрийського автовокзалу та робитимуть додаткову зупинку біля Центрального залізничного вокзалу, а назад з Монпельє – по вівторках о 12:00. Монпельє є транспортним хабом FlixBus, звідки прямими рейсами можна дістатися до багатьох міст Франції та інших країн Європи.

Повний маршрут лінії CUA079 Львів-Монпельє: Львів – Мукачево – Ніцца – Ле-Канне – Марсель – Екс-ан-Прованс – Авіньйон – Нім – Монпельє.

Зазначимо, що зі Львова вже проходять 12 прямих ліній FlixBus:

Нагадаємо, що в Україну у червні 2019 року офіційно зайшов автобусний лоукостер FlixBus. У липні 2020 року він запустив рейси між містами України через Львів, а також рейси зі Львова та Кракова і Праги.

 

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!