FlixBus запускає перші маршрути зі Львова до Чехії та Польщі

6397 0
Один з найбільших автобусних перевізників Європи виходить на український ринок.
фото: busbud.com

фото: busbud.com

FlixBus запускає перші прямі маршрути з України до Польщі та Чехії, інформує Delo.ua.

З 27 липня починають курсувати нічні маршрути з Києва, Львова, Рівного та Житомира до Кракова, Катовіце, Острави, Праги та Брно. Денні маршрути перевізник запустить з 10 серпня. Квитки на рейси зі Львова до Кракова, Катовіц, Брна та Праги, згідно з інформацією на сайті компанії, коштують 869 грн.

«Враховуючи рішення Європейського Союзу про введення безвізового режиму з Україною, ми очікуємо зростання попиту на мандрівки до країн ЄС. Наші подальші плани – запуск ще більшої кількості маршрутів FlixBus з України в Європу», – говорить віце-президент компанії в Східній Україні Микола Войтюк.

Читайте також: Wizz Air хоче отримати напрямки зі Львова, скасовані Ryanair

Фактично FlixBus уже був присутній на українському ринку з червня 2016 року і продавав квитки зі Львова та Ужгорода в Амстердам, Берлін, Відень, Франкфурт та інші міста. Проте безпосереднє перевезення пасажирів за цими напрямками здійснював партнер компанії LEO Express.

Посилений інтерес великих європейських автобусних компаній до українського ринку почався ще у 2016 році, коли відразу кілька перевізників почали здійснювати рейси в та з України. Зокрема свої маршрути з України запустили PolskiBus, LEO Exspress, Ecolines.

Нагадаємо, що авіакомпанія Wizz Air запустила рейси зі Львова до Вроцлава та Берліна.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!