FlixBus запускає рейси між містами України через Львів

6578 0
Нові напрямки запускають у партнерстві з компанією Euroclub.
Фото: Міністерство інфраструктури

Фото: Міністерство інфраструктури

Німецький автобусний перевізник FlixBus із 8 липня запускає внутрішні рейси між містами України. Про це повідомляє прес-служба компанії.

Через Львів зокрема курсуватимуть маршрути Київ – Житомир – Рівне – Львів та Київ – Житомир – Новоград-Волинський – Рівне – Львів – Ужгород.

Нові напрямки запускають у партнерстві з компанією Euroclub. Автобуси зберегли оригінальне брендування Euroclub і мають зелені наклейки «In copperation with FlixBus», за якими їх можна ідентифікувати на автобусних зупинках.

Автобуси, що будуть працювати на маршрутах – Mercedes, Man і Neoplan. Середній вік автобусів – 6 років, вони обладнані кондиціонерами, розетками, у салонах є Wi-Fi та працюють туалети.

«В Україні ми починаємо з популярних напрямків: Київ – Львів, Київ – Ужгород та Київ – Затока через Одесу. На внутрішніх лініях ми дотримуємося тих самих стандартів дезінфекції та гігієни, що і на міжнародних, щоб пасажири відчували себе в безпеці, вирушаючи з нами в подорож цього літа», – каже директор FlixBus в Україні та Польщі Міхал Леман.

Купити квитки можна на сайті перевізника. Рейси анонсовані з 8 липня, але в продажу наразі є квитки з 10 липня.

Нагадаємо, у червні минулого року FlixBus повноцінно вийшов на український ринок. Із 25 червня компанія відновила міжнародні перевезення, зокрема й через Львів.

Компанію FlixBus заснували у Мюнхені. З 2015 року компанія FlixBus працює на міжнародному ринку та надає послуги перевезення у Франції, Італії, Австрії, Нідерландах, а також закордонні регулярні рейси в Іспанію, Англію, країни Скандинавії, Центральної і Східної Європи.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!