FlixBus запустить рейс до Чехії через Львів у фірмовій лівреї

2636 0
Фрмова ліврея автобусів означатиме, що вони повинні відповідати вимогам та стандартам європейського FlixBus.
Фото: Міністерство інфраструктури

Фото: Міністерство інфраструктури

Автобусний лоукостер FlixBus запустить рейс Одеса – Плзень, що їхатиме через Львів. Автобуси на цьому маршруті матимуть фірмову зелену ліврею перевізника. Про це повідомляє ЦТС,

Читайте також: Прямий потяг з Медики до Праги запустять у березні

Партнером FlixBus стала компанія Regabus, яка спеціалізується на перевезеннях між Україною та Чехією. Крім Львова, автобус буде їхати через Тернопіль, Краків та Прагу. Продаж квитків відкрили ще вчора, 4 грудня. Квитки зі знижкою можна купити від 100 грн.

Перевезення будуть виконувати брендовані автобуси Setra 2014-2015 років випуску. Фірмова ліврея автобусів означатиме, що вони повинні відповідати вимогам та стандартам європейського FlixBus.

Згідно з сайтом FlixBus, автобуси курсуватимуть з Одеси у вівторок, середу, п’ятницю, суботу та неділю, а в зворотному напрямку – у понеділок, середу, четвер, п’ятницю та неділю.

Читайте також: Лоукостер FlixBus запускає рейс зі Медики до Роттердама. Вартість квитків

Нагадаємо, у червні цього року FlixBus повноцінно вийшов на український ринок. А з кінця липня минулого року він вже виконує рейси зі Львова, Києва, Рівного та Житомира до Європи. Фактично FlixBus уже був присутній на українському ринку з червня 2016 року і продавав квитки зі Львова та Ужгорода в Амстердам, Берлін, Відень, Франкфурт та інші міста. Проте пасажирів безпосередньо перевозив партнер компанії LEO Express.

Компанію FlixBus заснували у Мюнхені. З 2015 року компанія FlixBus працює на міжнародному ринку та надає послуги перевезення у Франції, Італії, Австрії, Нідерландах, а також закордонні регулярні рейси в Іспанію, Англію, країни Скандинавії, Центральної і Східної Європи.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!