Фонд держмайна продає частину санаторію біля Трускавця за 6 млн гривень

1889 0
Аукціон в системі «ProZorro.Продажі» має відбутися 4 червня.
фото: ФДМУ

фото: ФДМУ

Фонд державного майна України (ФДМУ) виставив на продаж частину санаторію «Нафтуся Прикарпаття», що розташований у рекреаційній зоні між Бориславом, Дрогобичем і Трускавцем у селі Модричі. Про це йдеться на сайті Фонду Державного майна України.

Початкову вартість кількох об’єктів на території оздоровчого комплексу визначили у 6,1 млн грн. У межах аукціону планують продати чотири будівлі, які є частиною майнового комплексу санаторію. Йдеться про водогрязелікарня площею 1,1 тис. кв. м, пансіонат площею 3,4 тис. кв. м, будівля клубу-їдальні площею 1,6 тис. кв. м і п’ятиповерховий спальний корпус площею 3 тис. кв. м. Усі об’єкти були введені в експлуатацію впродовж 1977-1986 рр. і перебувають у задовільному стані.

Читайте також: На Львівщині збудують дворівневу розв'язку та об'їзну до Стрия

Аукціон в системі «ProZorro.Продажі» має відбутися 4 червня. Стартова вартість об’єкта становить 6,1 млн гривень без ПДВ.

Додамо, санаторій приймає відпочивальників і надає різні санаторно-курортні послуги, зокрема, на його території розташований бювет з мінеральною водою. Там може відпочивати близько 500 людей. Його власником є недержавна організація – львівський обласний осередок Профспілки працівників нафтової та газової промисловості..



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!