Київ

Фонд гарантування продасть місця в паркінгу елітної київської новобудови

664 0
Ціна найдешевшого паркомісця на аукціоні стартуватиме від понад 560 тисяч гривень за 10 кв.м.
Фото: www.asnu.net

Фото: www.asnu.net

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб виставив на аукціон активи «Банк Січ» – місця в підземному паркінгу новобудови в Києві. Про це йдеться в повідомленні Фонду.

Підземний паркінг розташовується у сучасному 22-поверховому будинку преміумкласу в історичному та діловому центрі столиці. За 500 метрів до Львівської площі та у пішій доступності (до 2 км) до Майдану Незалежності.

Паркомісця будуть продаватися за класичною (англійською) моделлю аукціону, відкрито і прозоро. Кошти, отримані від продажу активів, Фонд спрямує на розрахунки з кредиторами АТ «Банк Січ».

Нагадаємо, раніше Національний банк продав елітну базу відпочинку «Княжий двір» під Києвом. Покупцем стала київська компанія, яка запропонувала за нього на відкритих торгах «Прозорро.Продаж» $827 тисяч, проте ця сума суттєво менша за ринкову вартість об'єкта.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!