Політична реклама

Forbes назвав 12 найкорисніших продуктів

1499 0
Експерти оцінювали корисність продуктів на наявність в них вітамінів і мінералів, а також здатності запобігати дуже серйозним захворюванням таким, як інфаркт, інсульт, рак і приводити в норму тиск. Постійне вживання цих продуктів сприяє здоровому життю на довгі роки.

Список з 12 продуктів починається, в першу чергу, з ягід: малина, чорниця та суниця. Ці ягоди завдяки високому вмісту антиоксидантів і клітковини, елагової кислоти (перешкоджає зростанню пухлин), відсутності жиру слід віднести до корисної їжі для людини.

Горіхи й бобові є високоефективною профілактикою ракових пухлин, цукрового діабету та зайвої ваги.

Найважливіший продукт — це жирна риба, яка приводить в норму тиск, нормалізує роботу серцево-судинної системи, підтримує активність мозку. З тваринної їжі кращий продукт — це яйце. Перевагу слід віддати вареним яйцям, і не круто, а в мішечок.

Капуста брокколі та пекінська капуста ефективно нейтралізують і виводять токсини і захищають людський організм від раку.У цьому списку зайняли своє місце і цибуля з часником. Вони зміцнюють імунітет, благотворно впливають на загальний стан людини. Але найбільшу користь ці овочі приносять в сирому вигляді, тому не забувайте додавати їх в салати.

Джерело: vkurse.ua


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!