«Фортеця Маріуполь». Захисник поділився прощальним відео з «Азовсталі»

2666 0
Воїн зафільмував життя на заводі за день до евакуації.
Скрін з відео

Скрін з відео

Голова пресслужби полку «Азов» Дмитро Козацький з позивним «Орест» створив короткий фільм-прощання про останній день на «Азовсталі». Фільм-прощання опублікувало об'єднання BABYLON'13 на YouTube.

Боєць зафільмував життя на розтрощеному меткомбінаті за день до того, як військових вивели на тимчасово окуповані території для майбутнього обміну.

Читайте також: Зеленський підтвердив, що бійців «Азовсталі» мають обміняти

«Орест, голова пресслужби полку «Азов» перебував на «Азовсталі» з початку оточення Маріуполя. Напередодні свого виходу з вщент розтрощеного заводу, він зняв щемкий фільм-прощання», – пише BABYLON'13.

Зазначимо, що це відео увійшло у їхній цикл фільмів «Фортеця Маріуполь», побудованих на відеодзвінках до воїнів, які перебували в оточенні на «Азовсталі». 

Нагадаємо, що воїн полку «Азов» з позивним «Орест» Дмитро Козацький опублікував прощальні світлини із «Азовсталі». Захисник виклав у вільний доступ свої фотографії оборонців Маріуполя із закликом до світових медіа та небайдужих поширювати їх.

Також додамо, що Маріуполь залишається заблокованим російськими окупантами вже понад два місяці. Вони систематично обстрілюють цивільну інфраструктуру міста. За попередніми оцінками, там загинули вже від 5 до 20 тисяч мешканців. Окупанти замітають сліди звірств і злочинів, спалюючи тіла людей у мобільних крематоріях. Частину маріупольців примусово вивозять на територію ОРДО або до росії.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!