«Форум видавців» оголосив про старт платформи для читання та вивчення науки

779 0
На одному ресурсі будуть зібрані цікаві наукові досліди, що показуватимуть практичність науки. А також добірки книжок, де про різні явища можна почитати у вигляді коміксів, казок чи пригодницьких оповідань.
Фото: Форум видавців

Фото: Форум видавців

«Форум видавців» оголоcив про старт платформи BOOKMINT’s. Це проєкт, мета якого популяризація читання та прикладного підходу до вивчення науки.

Як зазначають у «Форумі видавців», співорганізатором платформи стало також ГО «Дитячі наукові студії». BOOKMINT’s підтримує Європейський Союз за програмою House of Europe.

Зазначається, що BOOKMINT’s – є новою комунікаційною платформою для батьків, вчителів, організаторів літературних подій, видавців та STEM-центрів.

Розшифровується BOOKMINT’s, як Book – все, що про читання, а Mint – все, що про науку. Це німецькомовна абревіатура, що увібрала в себе математику, інформатику, природознавчі науки та техніку (англійською це звучить як STEM).

«Мета підходу MINT/STEM – відкрити дітям практичність науки, показати її в щоденному застосуванні. За техніками MINT/STEM діти вчаться критично мислити, самостійно розв’язувати задачі, аналізувати помилки, а не просто переповідати теорію. Тільки з таким підходом можна виростити новаторів. Синергією цих двох понять і є BOOKMINT’s», – повідомляють у «Форумі видавців».

Організатори інноваційної платформи зазначають, що читання та MINT/STEM-техніки працюють на те, щоб зробити навчання цікавішим, зрозумілішим та приємнішим для дітей. Зокрема, на BOOKMINT’s фахівці та експерти презентуватимуть добірки з відеоекспериментами та іншими інтерактивними техніками, а також пропонуватимуть списки тематичної літератури для дітей. Так на одному ресурсі будуть зібрані цікаві наукові досліди, що показуватимуть практичність науки. А також добірки книжок, де про різні явища можна почитати у вигляді коміксів, казок чи пригодницьких оповідань. 

Партнерська публікація

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!