Форум видавців оприлюднив повну програму заходів

2691 3
Протягом п'яти днів під час книжкового форуму відбудеться понад 1000 подій
Фото: прес-служба Форуму видавців

Фото: прес-служба Форуму видавців

Стала відома програма цьогорічного 25-го Форуму видавців, який відбудеться у Львові з 19 до 23 вересня. Наразі у ній передбачено понад 1000 подій, які охоплюватимуть 25 тематичних кластерів та спецпроектів. Ознайомитись з повною програмою заходів можна на сайті Форуму видавців.

Як пояснила в коментарі Tvoemisto.tv прес-секретарка Форуму Марія Кравченко, програма ще може змінюватись та доповнюватись. Цього року львівський книжковий форум діятиме не тільки у Палаці мистецтв, а й у інших 50-ти локаціях міста. Участь в події візьмуть 250 видавництв з усіх областей України.

Основною темою ювілейного Форуму видавців обрали «Ринок Свободи». Під час тематичних подій висвітлюватимуться питання ціни свободи, спекуляції поняттям свободи у пропаганді та поняття свободи взагалі.

Почесними гостями цьогорічного книжкового фестивалю стануть дві відомі американські історикині – дослідниця Східної Європи Марсі Шор та цьогорічна лауреатка Пулітцерівської, редакторка The Economist Енн Епплбаум, яка презентуватиме книгу «Червоний голод» про Голодомор в Україні.

Читайте також: Чим здивує ювілейний 25 Форум видавців у Львові

Нагадаємо, що до 25-ї річниці книжкового ярмарку організатори створили преміум-абонемент – BookForumCard. Він передбачає вхід на усі дні і заходи фестивалю, включно з Ніччю поезії та музики, окрім церемонії відкриття та церемонії нагородження премією «Book Forum Best Book Award». Також власники абонементу зможуть протягом форуму безкоштовно їздити у львівському електротранспорті та отримають знижки до 30% у найпопулярніших закладах міста. Наразі, до 27 серпня триває передпродаж квитків та абонементів: перші 100 абонементів коштують 400 грн, далі їхня ціна зросте до 500 грн. 

Читайте також: Скільки коштуватимуть квитки на Форум видавців. Ціни

Звичайний квиток на Форум видавців за 4 дні заходу коштує 70 грн, далі ціни зростатимуть. Щоб уникнути черг біля кас продажу квитків на самому заході, організатори наголошують купувати квитки онлайн, де потім їх можна буде обміняти на спеціальний браслет-перепустку. Купити квиток на захід можна на сайті Book Forum.

Ольга Гуцол


Читайте також:
26 Серпня, 2018 01:40
уважний читець дякую, що виправили =)
22 Серпня, 2018 23:14
Ще один уважний читач Посилання вкінці статті не працює
22 Серпня, 2018 22:02
уважний читець олені випрате дату з серпня на вересень
подія у вересні
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!