Форум видавців роздав учасникам триколори для маркування російських книг

2251 0
Активісти ініціативи Економічний бойкот пишуть у соцмережах про те, що далеко не всі книги російських видавництв на книжковому ярмарку Форуму видавців у Львові промарковані. Організатори Форуму натомість запевняють, що попереджали учасників про маркування таких книг російськими триколорами.
Фото: zik.ua

Фото: zik.ua

Один з організаторів Форуму Григорій Семенчук сказав tvoemisto.tv, що всіх учасників попередили про маркування книг, виданих російськими видавництвами та роздали для цього наліпки-триколори.

«Залишається уповати на совість учасників. Адже проконтролювати усіх неможливо – на Форумі справді дуже багато людей. Якщо видавець хоче маркувати книги – він наклеїть наліпку, без проблем. Якщо ж є конкретні факти не маркованих книг, гадаю, це треба вирішувати діалогом та показувати тверду позицію громадськості. До речі, я особисто бачив марковані російські книги на Форумі», – сказав Григорій Семенчук.

Читайте також: Tvoemisto.tv вручило книжкову нагороду на Форумі видавців у Львові


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!