Фото дня. Біля львівської поліції влаштували протест через убивство 5-річного хлопчика на Київщині

2263 1
Активісти вимагають відставки керівника МВС Арсена Авакова та справедливого розслідування смерті хлопчика.
Фото: Юрій Тер-Арутюнян

Фото: Юрій Тер-Арутюнян

Львів’яни долучилися до всеукраїнської акції протесту проти очільника МВС Арсена Авакова. Його закликають піти у відставку через убивство 5-річного хлопчика Кирила Тлялова у Переяслав-Хмельницькому, що на Київщині, у вчинені якого підозрюють поліцейських.

До протестувальників вийшов керівник ГУ Нацполіції Львівщини Валерій Середа. Загалом під будівлю поліції на вулицю Григоренка, 3 прийшли близько двох сотень львів’ян. Вони тримали у руках плакати з вимогою відставки Арсена Авакова, приносили лампадки та іграшки. 

Нагадаємо, 31 травня 5-річного Кирила Тлявова доправили до лікарні з закритою черепно-мозковою травмою, забоєм головного мозку, внутрішньомозковою гематомою та переломом скроневої кістки. Медики виявили у хлопчика кульове поранення. Учора, 3 червня, хлопчик помер у лікарні. 

За основною версією слідства, хлопчика випадково поранили працівники поліції, які напідпитку у позаробочий час стріляли неподалік від місця, де він гуляв. Обох підозрюваних затримали. Прокуратура кваліфікувала справу як умисне вбивство. 

Фото Юрія Тер-Арутюняна / Facebook


Читайте також:
5 Червня, 2019 14:16
так Поліцаїв-злочинців не "відмазувати", а садити на нари треба на довго з потрійними термінами відбування покарання за позор честі мундира поліцейського за незаконні вбивства малолітніх дітей і невинних людей!!!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!