Сьогодні до Львова повернулися призери Всесвітньої шахової Олімпіади

2429 0
Сьогодні, 14 вересня, до Львова прибули призери 42-ї Всесвітньої шахової Олімпіади 2016 року – шахісти та тренери зі Львова.
фото: city-adm.lviv.ua

фото: city-adm.lviv.ua

 А саме із шахової олімпіади повертаються представники чоловічої збірної команди України Юрій Криворучко, Андрій Волокітін і їх тренери Олександр Сулипа та Мартин Кравців. А також представниці жіночої збірної команди України - сестри Анна та Марія Музичук.

42-га Всесвітня шахова олімпіада проходила з 1 до 14 вересня 2016 року в Баку (Азербайджан). Українська чоловіча збірна завоювала срібні медалі олімпіади, набравши однакову кількість балів із збірною США (перемога визначалася за додатковими показниками).

Нагадаємо, Андрій Волокітін показав шаховий перфоманс – зіграв на найвищий в історії олімпіади результат з рейтингом 2992 та набрав 8,5 з 9 очок.

Українська жіноча збірна завоювала бронзові медалі олімпіади, набравши однакову кількість балів із збірною Польщі (перемога також визначалася за додатковими показниками).

Анна Музичук показала найкращий результат олімпіади в Баку на першій дошці.

Читайте також: Люди Твого міста: Марія Музичук про шахи та любов до Львова

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!