Фото дня. Комунальний транспорт у Львові заблокував будівництво МАФу на проспекті Чорновола

3110 0
Його забрали з перспективної схеми тимчасових споруд Львова.
Фото: Михайло Ленчук, Тарас Старий

Фото: Михайло Ленчук, Тарас Старий

Комунальний спецтранспорт заблокував будівництво МАФу на кільці Чорновола – Липинського, де замість 56 м кіоск розширюють до 120 м. Відповідні фото опублікували на сторінці «Зручного міста» у Фейсбук.

Читайте також: На вулицях Львова демонтують ще чотири МАФи. Перелік адрес

У 2017 році ЛМР надала право на розміщення тимчасової споруди на Чорновола на 56 м ТзОВ «Західуніверсал плюс». Восени підприємець розширив площу МАФу до 120 м і узаконив дії в обласній ДАБК. Натомість міська ДАБІ вже тричі штрафувала підприємця за відсутність дозволів та проєкту на роботи. 9 грудня роботи призупинили.

«Крім того, з 2015 року є рішення суду, яким оформлено право власності на неіснуючий об"єкт за цією ж адресою. Рішення прийнято без участі міської ради», – каже директорка юридичного департаменту ЛМР Гелена Пайонкевич.

На вихідних на просп. Чорновола, 57 знову почали розбудовувати МАФ на тротуарі, якого забрали з перспективної схеми тимчасових споруд Львова. Втім, як повідомили у пресслужбі ЛМР, поліція, «Муніципальна варта» та працівники Шевченківської райадміністрації роботи зупинили, хоча там уже встигли встановити одну стіну.

Власником кіоску є ТОВ «Західунівеерсал плюс». Згідно з даними Youcontrol, власником компанії є Володимир Сняданко.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!